Contact informatie

O2 Trainer Europe:
tel: + 31-6-302 602 07
Beverlaan 6
5691 GA Son en Breugel
info@o2trainer.eu

KvK: 54204453
BTWnr: NL8512.14.599.B.01
IBAN: NL65RABO0162105479
Bic: RABONL2U

Juridische informatie over de website

Alle teksten, afbeeldingen en verdere informatie die hier worden gepubliceerd, zijn onderhevig aan het auteursrecht van de aanbieder, voor zover auteursrechten van derden niet bestaan. In ieder geval is vermenigvuldiging, verspreiding of openbare reproductie alleen toegestaan ​​in geval van een herroepbare en niet-overdraagbare toestemming van de aanbieder.
De provider aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor alle webinhoud die is gekoppeld via hyperlinks, aangezien dit geen kwestie is van eigen inhoud. De gelinkte pagina’s werden gecontroleerd op illegale inhoud, op het moment van koppelen waren deze niet herkenbaar. Verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte sites is hun exploitant. De aanbieder heeft geen algemene monitoring- en auditverplichting. Na het melden van een inbreuk zal de link echter onmiddellijk worden verwijderd.
Alternatieve beslechting van geschillen krachtens artikel 14, lid 1 ODR-VO en § 36 VSBG:
De Europese Commissie biedt een platform voor onlinegeschillenbeslechting (OS) dat beschikbaar is op https://ec.europa.eu/consumers/odr. We zijn niet verplicht en niet bereid om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken.