HEALTH

Adem beter voor een gezonder leven!

  • Oefeningen voor gecontroleerd ademen
  • Verhoog uw energie, onderdruk stress
  • Verminder ademtekort tijdens inspanning
  • Versterk uw immuunsysteem
  • Adem beter en u voelt zich beter!

De O2 Trainer legt een gecontroleerde beperking op bij de inademing waardoor uw middenrifspieren versterken en uw ademhalingstechniek met iedere ademteug wordt getraind voor meer volume en meer zuurstof.

Het vermogen om gecontroleerd te ademen en meer zuurstof op te kunnen nemen, resulteert in een verbeterde lichaamsbouw en bloedsomloop en draagt bij tot een gezondere levensstijl. Andere voordelen zijn: sneller herstel van inspanning, verhoogde concentratie, alertheid en een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Klik hier voor de wetenschappelijke onderbouwing van de O2 Trainer.

Als u spanning of stress wilt verminderen, uw immuunsysteem wilt verbeteren en wilt afvallen dan kan de O2 Trainer u daarbij helpen. De fysieke voordelen van een juiste ademhaling zijn groot en de O2 Trainer is het perfecte hulpmiddel om u te leren hoe u het uiterste haalt uit iedere ademteug! De O2 Trainer is geen Gimmick maar een toepassing om uw longen en borstkas te trainen zodat u kunt profiteren van de best mogelijke ademhaling.

De O2 Trainer is naar wens verstelbaar en voor iedereen, overal en altijd te gebruiken. Begin vandaag nog met een gezonde levensstijl!

©  Copyright 2018. All Rights Reserved.