MMA

Tank bij met volharding!

  • Train uw ademhaling en spierkracht
  • Ben getraind op taaiheid, volharding en beheersing
  • Voorkom verslapping door gecontroleerd ademen
  • Overwin uw concurrentie op uithoudingsvermogen

Champion Mixed Martial Arts atleten trainen onder verschillende omstandigheden en op veel manieren. Uithoudingsvermogen en kracht zijn zeer belangrijke aspecten die voor hen het verschil maken tussen een verloren of gewonnen gevecht.

Een MMA fighter kan meerdere zwarte banden bezitten, maar als kracht en uithoudingsvermogen niet aansluiten bij zijn techniek, verliest hij toch het gevecht! Een goede ademhaling verbetert de prestatie en het fysiek van een atleet. Daarom trainen de hedendaagse kampioenen op de een of andere manier hun longen, of het nu gaat om MMA, boksen, Thai Boksen, of welke vechtsport dan ook.

De O2 Trainer is compact, robuust, ergonomisch gevormd en geeft een fantastisch resultaat! De O2 Trainer geeft de mogelijkheid om bij een wedstrijd maximaal te presteren; op welke hoogte dan ook! Klik hier voor de wetenschappelijke onderbouwing van de O2 Trainer.

Ben voorbereid en kom niet zonder brandstof te staan. Ben klaar voor uw volgende gevecht, dus maak gebruik van de kansen die de O2 Trainer u biedt. Als U het niet doet, doet de concurrentie het wel!

©  Copyright 2018. All Rights Reserved.